Inför: Ariana FC – Oskarshamn AIK

Dags för en spännande match på Malmö Stadion när Ariana FC tar emot Oskarshamns AIK i omgång 5 av serien!

På Lördag den 27 April, kl 16:00 tar vi emot Oskarshamn AIK hemma på Malmö Stadion. Vi står som serieledare och är inställda på att försvara vår plats. Oskarshamns AIK, endast två poäng bakom oss, kommer att ge allt i denna rysare där serien är otroligt jämn och varje match är avgörande.

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Det är många faktorer som måste klaffa för att vi ska kunna prestera och vinna matcher. Dels har vi lyckats skapa en trupp med duktiga spelare som även har rätt karaktär och attityd. Vi har även en krävande träningsmiljö där spelarna pressar sig själva.

Dels hoppas vi på att våra fantastiska supportrar kommer till Malmö Stadion och stöttar oss. Vi behöver också fortsätta vara ödmjuka och försöka prestera så bra som möjligt vid varje situation.

Motståndarkollen: Oskarshamn AIK
Oskarshamn AIK är en anrik fotbollsklubb från Småland med en rik historia. För närvarande intar Oskarshamn AIK en sjunde plats men står trots det på sju poäng efter fyra matcher spelade, alltså endast två poäng bakom Ariana FC. Med en stadig närvaro i den svenska fotbollsscenen har klubben byggt upp ett namn som respekteras både lokalt och nationellt.

Tävling: Ettan Södra, omgång 5
Avspark: Lördag 27 April kl. 16:00
Arena: Malmö Stadion

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Stefan Arnshed, Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Anton Reuterskiöld, Johan Brannefalk och Abdi Sabriye

Anfallare: André Reinholdsson, Osama Khalid och Dino Mesic.

Biljettinformation:
Köp biljetter smidigt via TicketCo. Vi accepterar inte Swish vid entrén, men du kan använda Swish för att köpa biljetter online och undvika köer på matchdagen.

Priser:
Vuxna (16+): 60 kr. Vi är stolta över att erbjuda seriens lägsta inträdesavgifter för att göra fotbollen tillgänglig för alla.

Barn under 16: Gratis inträde.

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC