Inför: Ariana FC – Lunds BK

Gör dig redo för en av säsongens mest spännande matcher redan i den sjätte omgången!

På söndag den 5 maj, kl 16:00 tar vi emot Lunds BK hemma på Malmö Stadion. Både Ariana FC och Lunds BK har idag möjlighet att gå upp i serieledning, det blir alltså en riktig kamp på Stadion!

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Det kändes inte bra att Oskarshamn fick möjligheten att kvittera sista kvart förra helgen. Vi vet vad vi behöver förbättra för att prestera bättre i en liknande situation. Vi behöver fortsätta göra bra prestationer för att fortsätta ta poäng. Lund har ett bra lag och det kommer bli en tuff match. En match som vi ser fram emot.

Motståndarkollen: Lunds BK
Lunds Bollklubb är en gammal och klassisk fotbollsklubb. Lunds BK har aldrig spelat i Allsvenskan eller Superettan. Men har däremot spenderat nio säsongen i den gamla andraligan “division 2”. Lunds BK har sedan 2018 spenderat sin tid i Ettan Södra och är nu ett stort, etablerat div 1 lag.

Tävling: Ettan Södra, omgång 6
Avspark: Söndag 5 maj kl. 16:00
Arena: Malmö Stadion

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Stefan Arnshed, Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed, Gani Bunjaku och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Robert Lundström och Johan Brannefalk.

Anfallare: André Reinholdsson, Osama Khalid och Dino Mesic.

Biljettinformation:
Köp biljetter smidigt via TicketCo. Vi accepterar inte Swish vid entrén, men du kan använda Swish för att köpa biljetter online och undvika köer på matchdagen.

Priser:
Vuxna (16+): 60 kr. Vi är stolta över att erbjuda seriens lägsta inträdesavgifter för att göra fotbollen tillgänglig för alla.

Barn under 16: Gratis inträde.

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC