Norlla skriver kontrakt

EXTRA: Landslagsstjärnan Norlla Amiri är klar för Ariana FC

Det andra nyförvärvet under sommarens uppehåll är Ariana FCs mest meriterande värvning någonsin. Den afghanska landslagsstjärnan och tidigare superettan spelaren Norlla Amiri ansluter till truppen.

Norlla kommer närmast från Lunds BK som spelar i division 1. Han har tidigare gjort flera bra insatser för Trelleborgs FF i superettan. I det afghanska landslaget är han en av de stora stjärnorna och har fans över hela världen som följer hans fotbollskarriär.

Sportchefen Omid Hushmand är jätte nöjd med sin nya stjärna.

Det är en historisk dag för oss och en dag att vara stolt över. Detta är såklart en profilvärvning för hela föreningen. Vi har erfarenhet av duktiga spelare sedan tidigare, men aldrig av denna kalibern. Norlla Amiri är den mest tekniska spelaren jag har skådat i Malmö. Hans fotboll är ren och skär ögongodis för en fotbollsälskare och detta kommer att bli helt underbart för hela Ariana familjen. – Omid Hushmand. 

Norlla Amiri ser fram emot succé med Ariana FC

Med min ankomst hoppas jag att vi kan locka ännu fler besökare till våra matcher och även  fler duktiga fotbollspelare som vill ta Ariana FC mot nya höjder. Med hjärta, vilja och rätt intention kan vi gå hela vägen.

Jag vill även passa på och tacka Lunds BK för att ha möjliggjort min övergång.

Välkommen till klubben i ditt hjärta!