EXTRA: EROL BEKIR TILLBAKA I ARIANA FC

För två veckor sedan gick Ariana FC och Erol Bekir skilda vägar på grund av tidsbrist. Men efter en kortare betänketid har Erol nu bestämt sig för att skriva på för minst två år till.

– Det var ett tungt beslut för mig att lämna klubben då personliga förhållanden gjorde det svårt för mig att finna tid nästa år och gå in med 100% engagemang. Men ödet ville annat. Hela tiden kändes det som att mina tankar fortfarande var kvar med laget. När klubbledningen till slut besökte mig och berättade att jag verkligen behövs, så kunde jag inte säga nej och valde att prioritera om och ställa upp igen, säger Erol Bekir.

– Under två veckor kändes omklädningsrummet tomt utan vår coach. Vi kontaktade och träffade flera intressanta kandidater, men det kändes som att ingen riktigt kunde ersätta honom. Därför bestämde vi oss för att förklara vår situation för Erol och kan nu med glädje säga att vi är väldigt stolta att ha honom som vår tränare igen, säger sportchefen Omid Hushmand.

Klubben kan även informera om den glada nyheten att Jonny Pennsäter också kommer tillbaka till sin roll som assisterande tränare vid sidan om Erol Bekir.

#ArianaFC