Föreningspartners klara för Ariana FC

Ariana FC gör klart med sex nya föreningspartners

Klubben kan stolt presentera sex nya föreningspartners som kommer att synas på matchställen och ingå i Arianas företagsnätverk.
– Det är fantastiskt kul att kunna presentera så många föreningspartners och sponsorer som vi kan göra i år. Föreningen har en stark ambition att utveckla klubben framåt och för detta krävs det pengar. Därför är vi mycket intresserade av att knyta nya och seriösa sponsorer till vår verksamhet, samt att behålla våra befintliga under många år framåt för ett givande samarbete, säger Taher Azizi, vice ordförande Ariana FC.

ApQ – elföretag som har gjort en fantastisk resa sedan starten 2000. Idag har företaget ca 300 anställda och utöver el och elservice erbjuder företaget även tjänster inom kraft, tele, data och säkerhet.

Bunkeflo Byggplåt – Entreprenören Mats Nilsson startade företaget 1993 och utför idag arbeten såsom nyproduktion, renovering, ROT-arbeten, tillbyggnad, takarbeten som skivtäckning, bandtäckning samt kompletta papptak.

Glasomera AB – säljer och monterar fönster, dörrar, skjut- och vikpartier, uterum och fasader med fokus på energieffektivitet och funktionella lösningar.

Solid Försäkring är ett försäkringsbolag med över 3 miljoner kunder och som grundades 1993 med huvudkontor i Helsingborg.

Hylliekrokens Golfcenter – ansedd som en av Sveriges bästa träningsanläggning med över 100 000 besökare per år.

WORX – erbjuder servicekläder med hög kvalitet, stil och bekvämlighet. Dessutom är företaget proffs på profilering och textiltryck, vilket görs direkt på plats i butiken.

STORT TACK OCH VÄLKOMNA TILL ARIANA-FAMILJEN! ❤️

#ArianaFC