EROL BEKIR LÄMNAR SOM TRÄNARE FÖR ARIANA FC

Ariana FC meddelar idag att huvudtränaren Erol Bekir lämnar klubben. Tränaren och klubben tog gemensamt beslutet att gå skilda vägar – igen.

– Detta beslut togs för alla parters bästa då Erol har mycket att göra i det privata just nu, och det var just det han varnade oss för redan i början på säsongen. Hela detta året har varit speciellt med tanke på Covid-19 och det känns som att vi behövde göra en förändring för att starta om på nytt, säger sportchefen Omid Hushmand. Det är inget lätt beslut men viktigt att vi försöker vända det till något positivt.

Klubben tackar Erol Bekir för hans professionalism och den tid han valde att spendera med oss och utveckla klubben framåt. Som en familjemedlem önskar vi honom all fortsatt lycka i livet! ❤️

#ArianaFC