Nesat Spahiu klar som ny huvudtränare

Klubben kan idag meddela att man gör klart med Nesat Spahiu som tar över laget som ny huvudtränare.

Nesat har tidigare varit tränare för bland annat Håkanstorps BK, Liria IF och hans senaste uppdrag var i division 2 laget Prespa Birlik.

– Nesat är en otroligt ödmjuk person och en kunnig fotbollstränare som kommer med ny energi och tänk till truppen. Det är en kille som kommer attt sätta föreningen och spelarna i fokus. Jag är väldigt exalterad och ser framemot årets upplaga av Ariana FC under Nesat, säger sportchefen Omid Hushmand.

Hur känns det att ta över som huvudtränare för Ariana FC?

– Väldigt kul och inspirerande. Har följt Arianas resa sedan starten 2015 och det jobbet folket i klubben har lagt ner är helt otroligt. När klubben tog kontakt så fanns inga tveksamheter, jag är laddad för denna resa. Styrelsen visade stort intresse och jag ska visa dem att de gjort rätt val.

#ArianaFC