Muamet Asanovski klar för Ariana FC

MUAMET ASANOVSKI KLAR FÖR ARIANA FC

Klubben kan idag med stor glädje meddela att man säkrar ytterligare en prestigevärvning. Det är ingen mindre än 28-åriga Malmösonen Muamet ‘Mudi’ Asanovski som har ett riktigt fint fotbolls-CV.

Mudi började spela fotboll i Malmö FF som sexåring och gick hela vägen genom alla ungdomslag till A-laget. Han debuterade i Allsvenskan den 21 september 2009 som 18-åring och 2011 lämnade han MFF för danska AB Köpenhamn. Efter ett år i Danmark värvades han av Ängelholms FF i Superettan där han spelade två säsonger. Han fortsatte sedan karriären med spel i bl.a. Landskrona BoIS, FC Höllviken och senast i division 2-klubben Prespa Birlik.

– Det känns helt underbart att ännu ett känt ansikte från Malmöfotbollen ansluter till vårt projekt. Mudi är en spelare med fantastiska färdigheter och som fortfarande är ung och har mycket kvar att ge på en fotbollsplan. Den här säsongen blev precis ännu intressantare, säger sportchefen Omid Hushmand.

Hur känns det att vara klar för Ariana FC?

– Det ska bli en lyckad säsong för oss alla och hela föreningen. Vilket driv ni har, det är bara att gratulera. Nu ska vi se till att ta nästa steg tillsammans inshallah, säger Mudi Asanovski.