Ovays Azizi Ariana FC

Landslagsmålvakten Ovays Azizi klar för Ariana FC

Under dagen blev det officiellt att den afghanske landslagsmålvakten Ovays Azizi kommer att representera Ariana FC i år. Och nu kan vi stolt presentera ytterligare en toppvärvning.

Den 28:åriga Ovays Azizi som är uppvuxen i Danmark har redan hunnit göra 30 A-landskamper för det afghanska landslaget och under 2019 spelade han i Maldiverna för Maziya S&RC.

– En sensationell övergång i fotbollsvärlden! En stor dag, en historisk dag för fotbollen. Grattis till alla som följer Ariana FC, det är bara att njuta av stunder som denna. Ovays har varit ett av klubbens mål sedan några år tillbaka och att vi har lyckats landa honom idag gör oss otroligt stolta. Den här övergången öppnar dörren för andra möjligheter, säger sportchefen Omid Hushmand.

– Jag är mycket glad och stolt över att ha anslutit till Ariana-familjen i år och jag hoppas bidra till att klubben fortsätter skörda framgångar. Jag ser min övergång som en möjlighet att tillsammans med Ariana FC utveckla fotbollen för afghaner över hela världen långsiktigt, säger Ovays Azizi.

#ArianaFC