Mittbackslöftet Adi Hadzikadunic klar för Ariana FC

Klubben presenterar stolt sitt senaste nyförvärv Adi Hadzikadunic. Den 23-årige mittbacken kommer senast från division 2-klubben IFK Malmö där han spenderat de senaste fem åren.

– Jag behövde en ny utmaning och Arianas projekt lockade. Jag har spelat med många spelare i klubben tidigare och alla har bara sagt bra grejer om föreningen. Inför kommande säsong ska vi göra allt för att vinna, men samtidigt spela en underhållande och offensiv fotboll, säger Adi Hadzikadunic.

– Adi är en spelare som vi har sökt efter i två år, som både är ung men har erfarenhet från att spela på högre nivåer. Adi har en fantastisk fysik och tekniska fötter. Vi ser honom som en spelare som kan stanna hos oss i flera år och bli den general som han har potential till, säger Omid Hushmand.

– Allvaret närmar sig och spelartruppen börjar ta form. Det är en pusselbit som fattas och förmodligen gör vi det klart under veckan, fortsätter Omid Hushmand.

Omid Hushmand välkomnar nyförvärvet Adi Hadzikadunic till Ariana FC

#ArianaFC