Öresundshälsan ny huvudpartner till Ariana

Nu står det klart att Öresundshälsan kliver in som ny huvudpartner till Ariana FC inför säsongen 2021.

Öresundshälsans VD, Saleh Darvish, är inget obekant ansikte för Ariana-supportrarna. Saleh är Ariana FC:s första huvudtränare och efter två framgångsrika och sagolika säsonger var han tvungen att lämna uppdraget på grund av tidsbrist. Nu återvänder han som huvudpartner genom Öresundshälsan.

– Jag är väldigt glad för detta avtal och att vår första Coach kliver in och stöttar vår satsning fullt ut. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att leda till att vi kan skapa de bästa förutsättningarna för en långsiktig utveckling av hela föreningen på ett positivt sätt, säger ordföranden Norlla Amiri.

Öresundshälsan erbjuder tjänster inom hälsa och arbetsmiljö, rehabilitering, psykisk hälsa och coaching samt utbildningar. Läs gärna mer på deras hemsida.

– Jag har en stark förankring till Ariana FC och de alla underbara supportrarna. Det känns därför extra kul att gå in och stötta klubben för att ta nästa kliv. Vi har en spännande säsong framför oss, säger Saleh Darvish.

#ArianaFC