Habib Issa klar för Ariana FC

Ariana värvar lovande mittback från Division 2

Ariana fortsätter att bygga truppen inför den kommande säsongen och det senaste nytillskottet är 22-årige mittbacken Habib Issa.

Jag har spelat de senaste två åren i Prespa där det varit tufft av många olika anledningar. Nu ville jag till Ariana för att det är flera pusselbitar som klickat rätt. Jag tror på Arianas satsning och samtidigt vill jag till ett vinnande lag. Att ta Ariana till tvåan, det är förväntningen och målet jag har inför nästa säsong, säger Habib Issa.

Sportchefen Omid Hushmand kommenterar vårt senaste nyförvärv:

I Habib får vi en reslig fysisk mittback med bra fötter. Trots hans unga ålder har han redan två säsonger i Div. 2 med Prespa bakom sig. I Ariana FC börjar en ny etapp nu och det är dessa unga spelare som ska in och ta detta projekt vidare.

Bild: Rafi Anwari

#ArianaFC