Ariana värvar målfarlig anfallare

Ariana FC värvar den 23-årige anfallaren Ismael Hussein som är redo för att ta nästa kliv i sin karriär.

Ismael Hussein har division 2-klubben FC Rosengård som moderklubb. Trots hans unga ålder har Ismael redan lyckats samla på sig sju års erfarenhet från seniorfotbollen. Han var endast 16 när han debuterade för A-laget och har bara vuxit med åren. Under de två senaste säsongerna i division 2 har Ismael gjort över 26 mål och siktar nu på att ta nästa kliv i sin karriär.

– Det kändes naturligt att gå vidare och valet föll på Ariana på grund av vinnarmentaliteten i klubben. Där finns en vilja att alltid gå framåt och supportrarna brinner för klubben. Jag längtar tills matcherna drar igång och få träffa er alla där ute på banan, säger Ismael Hussain.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Ismael är en lokal spelare som vi har haft möjlighet att kunna följa på nära håll de senaste säsongerna. Han är en intressant offensiv spelare med näsa för mål. Det är viktigt för oss i Ariana att ge chansen till lokala spelare som vill satsa på sin fotboll.

Trots två bra säsonger bakom sig så finns det ett par nivåer till i Ismael, som vi hoppas kunna hjälpa honom med att få fram i sitt register hos oss, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: HHStudio

#ArianaFC