Albin Bjurnemark skriver tvåårskontrakt med Ariana FC

Nyårsvärvning: Albin Bjurnemark skriver tvåårskontrakt med Ariana

Ariana FC gör en spännande värvning inför kommande säsong. Från spel i Superettan med Jönköpings Södra till Ariana FC – Albin Bjurnemark är nu klar för en ny utmaning.

Med stolthet och stor förväntan välkomnar Ariana FC den talangfulle mittbacken Albin Bjurnemark till klubben. Albin, en skåning i hjärtat, återvänder till sina rötter efter en säsong i Superettan med Jönköpings Södra. Han har tidigare satt sitt avtryck i Malmöfotbollen med spel i bland annat IFK Malmö och BK Olympic.

Precis på nyårsdagen, är han redo att ta nästa steg i sin karriär med Ariana FC och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger.

Albin Bjurnemarks kommentarer om flytten till Ariana:

– Att återvända till Malmö och ansluta mig till Ariana FC är en spännande utmaning. Jag beundrar klubbens framåtanda och vinnarmentalitet, vilket passar perfekt med mina egna ambitioner. Jag är fast besluten att bidra till att hålla försvaret stabilt och ser fram emot att få uppleva supportrarnas fantastiska stöd under hela säsongen, säger Albin Bjurnemark.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Det är fantastiskt att kunna värva en mittback av Albins kaliber. Han är tillbaka hemma i Skåne och Malmöfotbollen, som han känner mycket väl till. Albin är en spelare som vi har följt under flera säsonger och hans kvaliteter är precis vad vi behöver för den fotboll vi vill spela. Han är en skicklig, spelande mittback med rejäl storlek och är oerhört stark i luftrummet, säger sportchefen Omid Hushmand.

Omid Hushmand och Albin Bjurnemark – Foto: Ariana FC

Denna nyårsvärvning är inte bara en present till våra supportrar utan också ett tydligt tecken på klubbens satsning på framtiden.

Vi önskar Albin en lyckad start i klubben och välkomnar honom till Sveriges varmaste fotbollsförening!

#ArianaFC