Ariana tar in ny huvudtränare för U19

Ariana FC välkomnar Raymond Dokken som ny huvudtränare för U19-laget. Ambitionen är att Raymond ska utveckla laget till att bli en viktig källa för spelare till A-laget.

Raymond Dokken, 42 år gammal, med en gedigen erfarenhet från lokal fotboll i Malmö, har nu fått uppdraget att leda Ariana FC:s U19-lag. Hans vision för laget inkluderar att utveckla unga talanger och att skapa en stark länk mellan ungdoms- och representationslaget, en ambition som ligger i linje med Ariana FC:s långsiktiga mål. Han kommer senast från Hyllie IK, där han hade samma roll, och är väl förberedd för att ta sig an denna nya utmaning.

Raymond Dokkens kommentar:

– Det är en spännande utmaning att bli en del av en så dynamisk klubb som Ariana. När Hussain frågade mig om att ta över U19-laget och presenterade klubbens ambitioner, var det enkelt att tacka ja till jobbet. Det är en stor utmaning, men samtidigt det perfekta valet för mig att träna ett U19-lag i en division 1-klubb. Mitt mål är att minska avståndet mellan A-truppen och ungdomslaget och att forma spelare som är redo att kliva in i Ariana FC:s A-trupp, säger Raymond Dokken.

Ungdomsansvarige Hussain Khalils kommentar:

– Att få samarbeta med Raymond igen känns otroligt spännande. Jag har stor respekt för hans fotbollskunskaper och litar på att han kommer att leda U19-laget på bästa sätt. Med Raymonds ankomst ser vi fram emot en klassresa för hela vår ungdomsverksamhet, säger Hussain Khalil.

#ArianaFC