Ariana FC förstärker offensiven med Dino Mesic

Inför förberedelserna för säsongen 2024 har Ariana FC förstärkt laget med Dino Mesic, en skicklig lokal spelare med gedigen erfarenhet.

Ariana FC har glädjen att välkomna Dino Mesic, 28 år, till laget. Dino, en anfallare med värdefull erfarenhet från Ettan, har tidigare spelat för bland annat Torns IF och Landskrona BoIS. Hans anslutning till laget markerar en viktig förstärkning i offensiven inför den kommande säsongen.

Dino Mesics kommentar till hemsidan:

– Att ansluta mig till Ariana FC känns som det perfekta steget för mig just nu. Klubben är känd för sin höga press och sitt fokus på att vinna. Med min tidigare erfarenhet av att vinna Ettan, vet jag vad som krävs. Jag lovar Ariana-supportrarna att vi kommer att ge dem både en underhållande och framgångsrik säsong 2024.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Dino är en lokal spelare från Malmö med fina kvaliteter och en division 1-seger i bagaget. Han är hungrig på en stark comeback i Ettan och befinner sig i sin bästa ålder för att leverera en toppsäsong.

Sportchefen Omid Hushmand och Dino Mesic – Foto: Ariana FC

Klubben önskar Dino all lycka till och ser med spänning fram emot hans bidrag till vår framgång under säsongen 2024.

#ArianaFC