Ariana förstärker offensiven med André Reinholdsson

Ariana FC är stolta över att presentera anfallaren André Reinholdsson som det senaste tillskottet till laget, hämtad från seriekonkurrenten Eskilsminne IF.

Med en imponerande fysik och en naturlig målgörarförmåga har 27-årige André byggt upp en gedigen erfarenhet från både Superettan och Ettan. Hans fotbollskarriär inkluderar tidigare perioder hos framstående klubbar som IK Brage, Trelleborgs FF och Mjällby AIF, vilket gör honom till en värdefull tillgång för Ariana FC:s anfall.

André Reinholdssons kommentar: “Att gå till Ariana FC känns fantastiskt. Det är en ambitiös klubb med ett spännande projekt, och jag är mycket glad över att äntligen vara klar som Ariana-spelare. Jag ser fram emot att använda min förmåga att göra mål och att leverera just det till klubbens fantastiska supportrar.”

Sportchef Omid Hushmands kommentar: “Extremt glad att ha fått in ännu en viktig pusselbit. André är en otrolig anfallare, komplett och jobbar riktigt hårt på träning som i match. Han kommer att bli en viktig spelare för vår klubb.”

Varmt välkommen till Ariana FC, André!

Foto: Viggo Grönlund

#ArianaFC